αποφραξεις κηφισια

Αποφράξεις Κηφισιά 210 80 80 878

Σας καλωσορίζουμε στον ιστότοπο της Αποφράξεις Κηφισιά. Έχουμε δημιουργήσει μια επιχείρηση, όπου προσφέρουμε πλήρεις υπηρεσίες απόφραξης, καθαρισμού και συντήρησης αποχετεύσεων στον οικιακό, εμπορικό και δημόσιο τομέα, σε όλες τις περιοχές της Αττικής. Έχουμε πάνω από 40 χρόνια εμπειρίας στον τομέα των αποχετεύσεων και είμαστε πολύ περήφανοι για την εξυπηρέτηση όλων των κατοίκων της Αττικής.

ΦΟΡΤΗΓΟ ΤΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΗΦΙΣΙΑ ΣΤΑΜΑΤΗΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑ

ΦΟΡΤΗΓΟ ΤΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΗΦΙΣΙΑ ΣΤΑΜΑΤΗΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑ

Η Αποφραξεις Κηφισια προσφέρει τις πιο άμεσες οικιακές υπηρεσίες αποχετευτικών δικτύων στην περιοχή της Κηφισιάς τα 40 τελευταία χρόνια. Γνωρίζουμε ότι τις περισσότερες φορές ένα πρόβλημα της αποχέτευσης μπορεί γρήγορα να γίνει μια κατάσταση έκτακτης ανάγκης. Δεν υπάρχει χρόνος να περιμένετε και είναι σημαντικό να επιλύσετε το ζήτημά σας το συντομότερο δυνατόν, για να αποφύγετε τυχόν ζημιές στο σπίτι σας.

Μια απόφραξη αποχέτευσης είναι ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα που μπορεί να είναι ακόμα και επικίνδυνο.

Δεδομένου ότι το νερό δεν έχει καμία διέξοδο όλα θα επιστρέψουν στο νοικοκυριό με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Όταν έχετε μια διαρροή αποχέτευσης  δεν πρέπει να χρησιμοποιήσετε κάποιο από τα υδραυλικά στο σπίτι μέχρι να αποκατασταθεί η ομαλή ροή των υδάτων. Αν υποψιάζεστε ότι έχετε μια απόφραξη στην Κηφισιά είναι σημαντικό να το επιβεβαιώσετε και να καθαριστεί αμέσως.

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να ελέγξει κανείς εάν ένας αγωγός η σιφόνι έχει φράξει.

Αποφράξεις στην Κηφισιά

Ένα πολύ προφανές σημάδι ότι έχετε μια απόφραξη αποχέτευσης είναι όταν ένα ή περισσότερα υδραυλικά εξαρτήματα, νεροχύτες, μπανιέρες, τουαλέτες έχουν επιστροφή ύδατος την ίδια στιγμή. Οι τουαλέτες είναι εκείνες που επηρεάζονται από αυτό. Αν υποψιάζεστε ότι έχετε μια διαρροή η μια φραγή αποχέτευσης καλέστε μας άμεσα .

Προστατεύστε την επιχείρηση ή την περιουσία σας από περιττές ζημιές, δαπάνες και διαταραχές,με τα οφέλη της προληπτικής συντήρησης της αποχέτευσης από την Αποφράξεις Αποχετεύσεων Κηφισιά. Μπορούμε να μειώσουμε μαζικά τον κίνδυνο και να ελαχιστοποιήσουμε την ταλαιπωρία και το κόστος ενός μεγάλου προβλήματος αποχέτευσης προτού προκύψει.
Η τακτική, προληπτική συντήρηση της Αποφράξεις Κηφισιά είναι ένας οικονομικά αποδοτικός τρόπος για να διασφαλίσετε ότι οι αποχετεύσεις σας θα μείνουν όσο το δυνατόν καθαρότερες και υγιείς.

Ρίζες που έβγαλαν οι τεχνικοί της Αποφράξεις Κηφισιά μετά από απόφραξη στην Κηφισιά

Ρίζες που έβγαλαν οι τεχνικοί της Αποφράξεις Κηφισιά μετά από απόφραξη στην Κηφισιά

Αποφύγετε τις διακοπές εργασίας που προκαλούνται από εμπλοκές της αποχέτευσης. Συντηρώντας τις υδρορροές και τα φρεάτια, επιτρέπουμε στους πελάτες μας να διατηρήσουν την άριστη λειτουργία του δικτύου της αποχέτευσης τους.

Μπορούμε να βοηθήσουμε στην αποφυγή εμπλοκών που μπορεί να οδηγήσουν σε ζημιές στα περιουσιακά στοιχεία και τις εγκαταστάσεις σας, με δυνητικούς κινδύνους για την υγεία από τις πλημμύρες, τις απρόβλεπτες δαπάνες και φυσικά στις προφανείς δυσκολίες.

Το σύστημα αποχέτευσης είναι ένα από τα πλέον καταπονημένα σημεία του σπιτιού σας. Είναι ένα σύστημα που γνωρίζετε ότι υπάρχει, αλλά δίνετε προσοχή μόνο όταν κάτι πάει στραβά. Με τόσα πράγματα που διέρχονται από τους σωλήνες της αποχέτευσης σας, δεν είναι περίεργο το γεγονός ότι μπορεί να φράξει με την πάροδο του χρόνου. Το σαπούνι, το λίπος, το λάδι, το σαμπουάν, τα μαλλιά, τα υπολείμματα των τροφίμων και τα πάντα που ξεπλένετε στην αποχέτευσή σας μπορεί να προκαλέσουν συσσώρευση.

Αν παρατηρήσετε ότι οι νεροχύτες και οι νιπτήρες σας αποστραγγίζονται αργά, η πιθανή αιτία είναι ένα βούλωμα της αποχέτευσης.

Μπορείτε να δοκιμάσετε να ξεβουλώσετε την αποχέτευση μόνος σας. Ένα από τα ευκολότερα εργαλεία που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε είναι ένα έμβολο. Είναι απλό και σχετικά αποτελεσματικό. Σε περίπτωση που κάτι τέτοιο δεν έχει αποτέλεσμα καλέστε την Αποφραξεις Κηφισια και ένας τεχνικός θα αναλάβει την απόφραξη με ένα ηλεκτροκίνητο, περιστροφικό μηχάνημα.

ΡΙΖΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΠΕΙ ΣΕ ΣΩΛΗΝΑ ΣΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑ

ΡΙΖΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΠΕΙ ΣΕ ΣΩΛΗΝΑ ΣΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑ

Το ηλεκτροκίνητο, περιστροφικό μηχάνημα είναι ένα πρακτικό εργαλείο που μπορεί να διορθώσει προβλήματα εμπλοκών. Μοιάζει με ένα μακρύ χαλύβδινο καλώδιο με σπειροειδές μεταλλικό σύρμα σχήματος έλικα που περιέχει ένα τύμπανο κοντά στη λαβή. Στο άλλο άκρο υπάρχει ένα στρόφαλο. Ο τεχνικός γυρίζει τον στρόφαλο για να περιστρέψει τον έλικα καθώς κινείται μέσα στο σωλήνα αποχέτευσης.

Αν το βούλωμα είναι πυκνό αλλά τεμαχισμένο, το περιστροφικό μηχάνημα μπορεί να το σπάσει για να επιτρέψει την καλύτερη και ομαλότερη ροή του νερού. Άλλα εμπόδια που είναι πιο ελαφριά, όπως τα μαλλιά και τα χνούδια, θα μπορούσαν να χαλαρώσουν για να τα τραβήξετε. Καθώς περιστρέφετε το ηλεκτροκίνητο μηχάνημα, αποκόπτεται το λίπος και η συσσώρευση από τους εσωτερικούς τοίχους του σωλήνα.

Φτιάξε site στο WordPress.com
Ξεκινήστε
Αρέσει σε %d bloggers:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close