ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ

Αποφράξεις Κηφισιά 210 80 80 878

Σας καλωσορίζουμε στον ιστότοπο της Αποφράξεις Κηφισιά. Έχουμε δημιουργήσει μια επιχείρηση, όπου προσφέρουμε πλήρεις υπηρεσίες απόφραξης, καθαρισμού και συντήρησης αποχετεύσεων στον οικιακό, εμπορικό και δημόσιο τομέα, σε όλες τις περιοχές της Αττικής. Έχουμε πάνω από 40 χρόνια εμπειρίας στον τομέα των αποχετεύσεων και είμαστε πολύ περήφανοι για την εξυπηρέτηση όλων των κατοίκων της Αττικής.

ΦΟΡΤΗΓΟ ΤΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΗΦΙΣΙΑ ΣΤΑΜΑΤΗΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑ

ΦΟΡΤΗΓΟ ΤΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΗΦΙΣΙΑ ΣΤΑΜΑΤΗΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑ

Η Αποφραξεις Κηφισια προσφέρει τις πιο άμεσες οικιακές υπηρεσίες αποχετευτικών δικτύων στην περιοχή της Κηφισιάς τα 40 τελευταία χρόνια. Γνωρίζουμε ότι τις περισσότερες φορές ένα πρόβλημα της αποχέτευσης μπορεί γρήγορα να γίνει μια κατάσταση έκτακτης ανάγκης. Δεν υπάρχει χρόνος να περιμένετε και είναι σημαντικό να επιλύσετε το ζήτημά σας το συντομότερο δυνατόν, για να αποφύγετε τυχόν ζημιές στο σπίτι σας.

Μια απόφραξη αποχέτευσης είναι ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα που μπορεί να είναι ακόμα και επικίνδυνο.

Δεδομένου ότι το νερό δεν έχει καμία διέξοδο όλα θα επιστρέψουν στο νοικοκυριό με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Όταν έχετε μια διαρροή αποχέτευσης  δεν πρέπει να χρησιμοποιήσετε κάποιο από τα υδραυλικά στο σπίτι μέχρι να αποκατασταθεί η ομαλή ροή των υδάτων. Αν υποψιάζεστε ότι έχετε μια απόφραξη στην Κηφισιά είναι σημαντικό να το επιβεβαιώσετε και να καθαριστεί αμέσως.

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να ελέγξει κανείς εάν ένας αγωγός η σιφόνι έχει φράξει.

Αποφράξεις στην Κηφισιά

Ένα πολύ προφανές σημάδι ότι έχετε μια απόφραξη αποχέτευσης είναι όταν ένα ή περισσότερα υδραυλικά εξαρτήματα, νεροχύτες, μπανιέρες, τουαλέτες έχουν επιστροφή ύδατος την ίδια στιγμή. Οι τουαλέτες είναι εκείνες που επηρεάζονται από αυτό. Αν υποψιάζεστε ότι έχετε μια διαρροή η μια φραγή αποχέτευσης καλέστε μας άμεσα .

Προστατεύστε την επιχείρηση ή την περιουσία σας από περιττές ζημιές, δαπάνες και διαταραχές,με τα οφέλη της προληπτικής συντήρησης της αποχέτευσης από την Αποφράξεις Αποχετεύσεων Κηφισιά. Μπορούμε να μειώσουμε μαζικά τον κίνδυνο και να ελαχιστοποιήσουμε την ταλαιπωρία και το κόστος ενός μεγάλου προβλήματος αποχέτευσης προτού προκύψει.
Η τακτική, προληπτική συντήρηση της Αποφράξεις Κηφισιά είναι ένας οικονομικά αποδοτικός τρόπος για να διασφαλίσετε ότι οι αποχετεύσεις σας θα μείνουν όσο το δυνατόν καθαρότερες και υγιείς.

Ρίζες που έβγαλαν οι τεχνικοί της Αποφράξεις Κηφισιά μετά από απόφραξη στην Κηφισιά

Ρίζες που έβγαλαν οι τεχνικοί της Αποφράξεις Κηφισιά μετά από απόφραξη στην Κηφισιά

Αποφύγετε τις διακοπές εργασίας που προκαλούνται από εμπλοκές της αποχέτευσης. Συντηρώντας τις υδρορροές και τα φρεάτια, επιτρέπουμε στους πελάτες μας να διατηρήσουν την άριστη λειτουργία του δικτύου της αποχέτευσης τους.

Μπορούμε να βοηθήσουμε στην αποφυγή εμπλοκών που μπορεί να οδηγήσουν σε ζημιές στα περιουσιακά στοιχεία και τις εγκαταστάσεις σας, με δυνητικούς κινδύνους για την υγεία από τις πλημμύρες, τις απρόβλεπτες δαπάνες και φυσικά στις προφανείς δυσκολίες.

Το σύστημα αποχέτευσης είναι ένα από τα πλέον καταπονημένα σημεία του σπιτιού σας. Είναι ένα σύστημα που γνωρίζετε ότι υπάρχει, αλλά δίνετε προσοχή μόνο όταν κάτι πάει στραβά. Με τόσα πράγματα που διέρχονται από τους σωλήνες της αποχέτευσης σας, δεν είναι περίεργο το γεγονός ότι μπορεί να φράξει με την πάροδο του χρόνου. Το σαπούνι, το λίπος, το λάδι, το σαμπουάν, τα μαλλιά, τα υπολείμματα των τροφίμων και τα πάντα που ξεπλένετε στην αποχέτευσή σας μπορεί να προκαλέσουν συσσώρευση.

Αν παρατηρήσετε ότι οι νεροχύτες και οι νιπτήρες σας αποστραγγίζονται αργά, η πιθανή αιτία είναι ένα βούλωμα της αποχέτευσης.

Μπορείτε να δοκιμάσετε να ξεβουλώσετε την αποχέτευση μόνος σας. Ένα από τα ευκολότερα εργαλεία που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε είναι ένα έμβολο. Είναι απλό και σχετικά αποτελεσματικό. Σε περίπτωση που κάτι τέτοιο δεν έχει αποτέλεσμα καλέστε την Αποφραξεις Κηφισια και ένας τεχνικός θα αναλάβει την απόφραξη με ένα ηλεκτροκίνητο, περιστροφικό μηχάνημα.

ΡΙΖΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΠΕΙ ΣΕ ΣΩΛΗΝΑ ΣΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑ

ΡΙΖΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΠΕΙ ΣΕ ΣΩΛΗΝΑ ΣΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑ

Το ηλεκτροκίνητο, περιστροφικό μηχάνημα είναι ένα πρακτικό εργαλείο που μπορεί να διορθώσει προβλήματα εμπλοκών. Μοιάζει με ένα μακρύ χαλύβδινο καλώδιο με σπειροειδές μεταλλικό σύρμα σχήματος έλικα που περιέχει ένα τύμπανο κοντά στη λαβή. Στο άλλο άκρο υπάρχει ένα στρόφαλο. Ο τεχνικός γυρίζει τον στρόφαλο για να περιστρέψει τον έλικα καθώς κινείται μέσα στο σωλήνα αποχέτευσης.

Αν το βούλωμα είναι πυκνό αλλά τεμαχισμένο, το περιστροφικό μηχάνημα μπορεί να το σπάσει για να επιτρέψει την καλύτερη και ομαλότερη ροή του νερού. Άλλα εμπόδια που είναι πιο ελαφριά, όπως τα μαλλιά και τα χνούδια, θα μπορούσαν να χαλαρώσουν για να τα τραβήξετε. Καθώς περιστρέφετε το ηλεκτροκίνητο μηχάνημα, αποκόπτεται το λίπος και η συσσώρευση από τους εσωτερικούς τοίχους του σωλήνα.

Η απόφραξη μιας αποχέτευσης αρχίζει με την εισαγωγή του άκρου του τερματικού του περιστροφικού μηχανήματος στην αποχέτευση.

Σπρώχνουμε το μηχάνημα στο βουλωμένο σωλήνα, περιστρέφουμε τη λαβή του τυμπάνου δεξιόστροφα, ώστε το πηνίο να απελευθερωθεί. Θα φουσκώνει μέσα στο σωλήνα καθώς συνεχίζετε να περιστρέφετε τη λαβή. Εάν υπάρχει αντίσταση, έχετε φτάσει στο φράγμα. Ίσως χρειαστεί να εφαρμόσετε περισσότερη δύναμη για να περιστρέψετε τη λαβή. Καθώς το περιστροφικό μηχάνημα κινείται στον σωλήνα, θα σπάσει τα συντρίμμια προκαλώντας το μπλοκάρισμα να αυξήσει τη ροή του νερού. Ορισμένα συντρίμμια μπορούν να απομακρυνθούν καθώς περιστρέφονται γύρω από το πηνίο. Για να αφαιρέσουμε το περιστροφικό μηχάνημα, γυρίζουμε τη λαβή προς τα αριστερά. Συνεχίζουμε για λίγα λεπτά για να βεβαιωθούμε ότι τα τεμαχισμένα συντρίμματα απομακρύνθηκαν μέσα από το σωλήνα.

ΡΙΖΕΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΣΩΛΗΝΩΣΗ ΣΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑ - Αποφράξεις Κηφισιά

ΡΙΖΕΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΣΩΛΗΝΩΣΗ ΣΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑ

Τι είναι η τακτική, προληπτική συντήρηση αποχέτευσης;

Δεν μπορείτε να αποφεύγετε κάθε πρόβλημα. Ωστόσο, με ένα προληπτικό πρόγραμμα τακτικής συντήρησης των αποχετεύσεων, μπορείτε να προστατέψετε το σπίτι ή την επιχείρησή σας από άσκοπες ζημιές και μεγάλες διαταραχές.
Μην περιμένετε έως ότου είναι πολύ αργά και μια μπλοκαρισμένη αποχέτευση έχει γίνει έκτακτη ανάγκη. Στόχος μας είναι να σταματήσουμε τις πιθανότητες αυτών των προβλημάτων προτού προχωρήσουν σε σοβαρές καταστάσεις έκτακτης ανάγκης.

Ένα τακτικό πρόγραμμα προληπτικής συντήρησης είναι πάντα προσαρμοσμένο στις ειδικές απαιτήσεις του κάθε χώρου. Οι σωληνώσεις θα ξεμπλοκάρουν και θα καθαρίζονται σε τακτική βάση για να αποκατασταθεί η πλήρης ροή.
Η εξειδικευμένη υπηρεσία συντήρησης της Αποφραξεις Κηφισια περιλαμβάνει καθαρισμό των υδρορροών και των φρεατίων, απομάκρυνση των ριζών δέντρων και άλλων απορριμμάτων και απολίπανση της αποχέτευσης.

Η τακτική, προληπτική συντήρηση σας επιτρέπει να έχετε έναν σταθερό προϋπολογισμό για τη συντήρηση της αποχέτευσης, όπως θα κάνατε με άλλα προγράμματα συντήρησης, και οι υπηρεσίες μας μπορούν να προγραμματιστούν σε μια στιγμή που είναι βολική για εσάς, αντίθετα με τα περισσότερα μπλοκαρίσματα!

Μην καθυστερείτε, καλέστε την Αποφράξεις Κηφισιά σήμερα. Προτού να είναι πολύ αργά, μιλήστε με ένα το φιλικό εκπρόσωπο του τηλεφωνικού μας κέντρου.

Αποφραξεις Κηφισια – Καθαρισμός αποχέτευσης στην Κηφισιά με υψηλή ποιότητα σε ανταγωνιστικές τιμές.

Αποφράξεις Αποχετεύσεων Κηφισιά

Οι τουαλέτες έχουν την πιο άμεση διαδρομή προς το αποχετευτικό δίκτυο και τη μεγαλύτερη διαρροή στο σπίτι, οπότε αν υπάρχει πρόβλημα με τον αγωγό αποχέτευσης θα παρατηρήσετε ότι είναι εδώ.
Η μπανιέρα και η ντουζιέρα είναι άλλα συστήματα συνδεμένα στις αποχετεύσεις και επηρεάζονται συνήθως από μια απόφραξη στην κύρια γραμμή αποχέτευσης. Ελέγξτε αν η μπανιέρα και το ντους έχουν βουλώσει και αν υποπτεύεστε απόφραξη αποχέτευσης στη Κηφισιά, καλέστε μας αμέσως.

ΠΡΑΣΙΝΟ ΦΟΡΤΗΓΑΚΙ ΤΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΗΦΙΣΙΑ

ΠΡΑΣΙΝΟ ΦΟΡΤΗΓΑΚΙ ΤΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΗΦΙΣΙΑ

Στην Αποφραξεις Κηφισια προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας σε προσιτές τιμές. Είτε είστε ιδιοκτήτης σπιτιού ή επιχείρησης, μπορείτε να περιμένετε ανώτερη εξυπηρέτηση με το χαμηλότερο δυνατό κόστος.

Πουρί, λίπος και υπολείμματα τροφών μπορούν να συσσωρευτούν στις γραμμές της αποχέτευσης σας με την πάροδο του χρόνου και είναι οι κύριες αιτίες των εμπλοκών της αποχέτευσης. Είναι σημαντικό να διατηρείτε τις γραμμές αυτές καθαρές για να αποφύγετε τη δημιουργία συσσωρεύσεων στην αποχέτευση.

Εάν έχετε ζήσει πολύ καιρό στο σπίτι σας, πιθανότατα έχετε βιώσει κάποιου είδους πρόβλημα των εγκαταστάσεων της αποχέτευσης. Είναι αναπόφευκτο ότι θα συμβεί, αλλά για να βοηθήσετε στην αποτροπή των μπλοκαρισμάτων της αποχέτευσης, είναι σημαντικό να καθαρίζετε τις αποχετεύσεις σας συχνά. Διαφορετικά, μπορεί να προκύψει συσσώρευση και τελικά να προκαλέσει εμπλοκή. Τα χημικά καθαριστικά απόφραξης είναι σκληρά για τα αποχετευτικά σας συστήματα αλλά υπάρχει μια άλλη επαγγελματική, εναλλακτική λύση.

Αποφράξεις Αποχετεύσεων Κηφισιά – Υπηρεσίες

Είτε πρόκειται για λεκάνη τουαλέτας είτε για νεροχύτη κουζίνας, που χρειάζεστε καθαρισμό ή συντήρηση, ή επιθεώρηση της αποχέτευσης, οι τεχνικοί της Αποφράξεις Κηφισιά μπορούν να χειριστούν οποιαδήποτε εργασία. Ο καθαρισμός των αποχετευτικών αγωγών είναι ένα τεράστιο μέρος της επιχείρησής μας.

Διαθέτουμε και χρησιμοποιούμε τον πλέον σύγχρονο εξοπλισμό καθαρισμού αποχέτευσης. Η υπηρεσία καθαρισμού γραμμών αποχέτευσης χρησιμοποιεί πίδακες νερού υψηλής πίεσης για την απομάκρυνση των φραγμένων γραμμών, διεισδύοντας και διαλύοντας το λίπος, διασπώντας τη λάσπη και τα συντρίμμια, κονιοποιώντας τις ρίζες, κόβοντας τη συσσωρευμένη μάζα και ξεπλένοντας το σύστημα, αφήνοντας τις γραμμές σας πεντακάθαρες.

Δοκιμάστε την υπηρεσία καθαρισμού αποχέτευσης και δείτε γιατί είμαστε η κορυφαία εταιρεία στην περιοχή. Στην Αποφραξεις Κηφισια αισθανόμαστε σίγουροι ότι μπορούμε να σας δώσουμε τα αποτελέσματα που περιμένετε.

Αποφράξεις Κηφισιά

ΦΟΡΤΗΓΟ ΤΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΗΦΙΣΙΑ

Αφού έχετε επιβεβαιώσει ότι έχετε μια απόφραξη αποχέτευσης Κηφισιά  πρέπει να καθαριστεί. Μια εκκαθάριση της βουλωμένης  αποχέτευσης είναι μια διαδικασία που μαζί μας είναι εύκολη, φτηνή και ανώδυνη. Καλέστε μας στο 210 80 80 878

Αποφράξεις Αποχετεύσεων Κηφισιά άμεσα και υπεύθυνα

Μια διαρροή αποχέτευσης πρέπει να καθαριστεί το συντομότερο δυνατόν, είναι ζήτημα υγείας., Το τεχνικό μας συνεργείο θα καθαρίσει το βουλωμένο σιφόνι η αγωγό και θα αφήσει τον χώρο καθαρό. Ιδανικά μια απόφραξη αποχέτευσης μπορεί να συνδυαστεί με μια απολύμανση. Αποφράξεις Κηφισιά

Απόφραξη τουαλέτας Κηφισιά

Έχοντας μια βουλωμένη τουαλέτα στο σπίτι ή την επιχείρησή σας, δημιουργείται μια κατάσταση που είναι άβολη και δυσάρεστη.

Στην Αποφράξεις Κηφισιάς θα ανταποκριθούμε στην κλήση σας άμεσα και η λειτουργία του αποχετευτικού σας συστήματος θα επανέλθει το συντομότερο.

Μια τουαλέτα μπορεί να βουλώσει από πολλές αιτίες, χαρτιά, είδη υγιεινής, μωρομάντηλα, αποσμητικά, παιδικά παιχνίδια, κ.α. Θα αποφράξουμε γρήγορα το μπλοκάρισμα και θα εντοπίσουμε το πρόβλημα που το προκάλεσε. Όπου είναι απαραίτητο, μπορούμε επίσης να προσφέρουμε συμβουλές για το πώς να αποτραπούν προβλήματα στο μέλλον.

Απόφραξη νεροχύτη κουζίνας Κηφισιά

Έχουμε βοηθήσει πολλούς ιδιοκτήτες ακινήτων και ιδιοκτήτες επιχειρήσεων στην Κηφισιά και όχι μόνο με βουλωμένους νεροχύτες κουζίνας. Δυστυχώς ο νεροχύτης είναι ένα σημείο της αποχέτευσης που μπορεί εύκολα να βουλώσει και να δημιουργήσει τεράστια προβλήματα στην κουζίνα σας. Σκεφτείτε να βουλώσει ο νεροχύτης σε ένα εστιατόριο σε ώρα αιχμής.

ΜΠΑΖΑ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΦΡΕΑΤΙΟ Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΗΦΙΣΙΑ ΣΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑ

ΜΠΑΖΑ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΦΡΕΑΤΙΟ Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΗΦΙΣΙΑ ΣΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑ

Μην καθυστερήσετε να μας καλέσετε. Η καθυστέρηση θα οδηγήσει σε περαιτέρω προβλήματα. Οι νεροχύτες φράζουν συνήθως από λίπη και έλαια, απορρυπαντικά, υπολείμματα τροφίμων.

Καλέστε μας και θα χρησιμοποιήσουμε την εμπειρία και την τεχνογνωσία μας για την ολοκληρωτική αντιμετώπιση κάθε προβληματικού σημείου.

Create your website with WordPress.com
Ξεκινήστε
Αρέσει σε %d bloggers:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close