Κηφισιά αποφράξεις

Αποφραξεις Κηφισιά – 24 ώρες – 210 80 000 14

Αποφράξεις Σταματίου Μηνιαία συντήρηση αποχέτευσης από 15 – 35 ευρώ!!!
Δοκιμάστε μας… και θα εκπλαγείτε.

Η Αποφραξεις Κηφισιά με παρουσία 40 ετών στον χώρο έχει όλη την εμπειρία που χρειάζεται. Κατά την διάρκεια των εργασιών δεν προκαλούμε την παραμικρή βλάβη στο αποχετευτικό σας δίκτυο. Εντοπίζουμε και πιθανές βλάβες που πρόκειται να γίνουν. Αυτό το έχουμε καταφέρει με την βοήθεια της τεχνολογίας, αφού χρησιμοποιούμε κάμερα για τον εντοπισμό της βλάβης, που μπορεί να προήλθε είτε από την παλαιότητα της εγκατάστασης αλλά και πολλές φορές από εισχώρηση ριζών. Για εμάς η καλύτερη «πληρωμή» είναι το χαμόγελο των πελατών μας από τη συνεργασία τους μαζί μας.

Στην Αποφραξεις Κηφισιά είμαστε πολύ περήφανοι που αποτελούμε την νούμερο ένα επιλογή σας στον νομό Αττικής. Δεσμευόμαστε απέναντί σας να παρέχουμε άριστες εργασίες. Δουλεύουμε με προσοχή στη λεπτομέρεια. Εξασφαλίζουμε την αποτελεσματική εξυπηρέτηση, προσφέροντάς σας ποιοτικές πάντα υπηρεσίες.

Διαθέτουμε τον πιο προηγμένο μηχανολογικό εξοπλισμό. Οι τεχνικοί μας είναι εκπαιδευμένοι για να χειριστούν και να αντιμετωπίσουν και το πιο τρομακτικό ζήτημα στο αποχετευτικό σας σύστημα. Βασικός μας στόχος και σκοπός είναι οι πελάτες μας να μείνουν ικανοποιημένοι και ευχαριστημένοι από την επίσκεψή μας. Είμαστε περήφανοι για την ολοκλήρωση της κάθε εργασίας σωστά και με ειλικρίνεια. Κάθε επίσκεψη από μέρους μας θα είναι μια ευχάριστη και ανώδυνη εμπειρία για εσάς.

Καλέστε μας σήμερα για να λύσουμε κάθε σας απορία

Θα σας συμβουλεύσουμε και να σας καθοδηγήσουμε για την αντιμετώπιση κάθε ζητήματος που σχετίζεται με το αποχετευτικό σας δίκτυο. Θα συζητήσουμε το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε και θα σας προτείνουμε την καλύτερη λύση. Ενημερώνουμε τους πελάτες μας και τους εξηγούμε τι πρέπει να προσέχουν για την προληπτική προστασία του σπιτιού σας. Αντιμετωπίζουμε κάθε εργασία με σημασία και σεβασμό γιατί καταλαβαίνουμε πόσο σημαντικό είναι για εσάς. Γνωρίζουμε πόσο ψυχοφθόρα και αγχωτική μπορεί να γίνει μια έκτακτη κατάσταση στο αποχετευτικό σας σύστημα. Να είστε σίγουροι ότι θα φροντίσουμε για κάθε σας ανάγκη.

Συνολικά, η αποστολή μας είναι να διασφαλίσουμε ότι οι τεχνικοί μας αναλύουν σωστά μια κατάσταση και αντιμετωπίζεται με την πιο πρόσφατη τεχνολογία και μηχανολογικό εξοπλισμό. Όταν θα αντιληφθείτε ότι κάτι ύποπτο συμβαίνει, μην προσπαθήσετε να κάνετε κάτι μόνοι σας, γιατί άθελα σας θα δημιουργήσετε ακόμη μεγαλύτερο πρόβλημα.

Αφήστε την Αποφραξεις Κηφισιά να επέμβει και να κάνει αυτό που γνωρίζει τόσο καλά. Ανταποκρινόμαστε άμεσα σε κάθε σας κλήση και κάποιος από τους φιλικούς και ευγενικούς μας συνεργάτες θα σας απαντήσει και όχι κάποιος αυτόματος τηλεφωνητής. Η ομάδα των έμπειρων τεχνικών μας, με ευγένεια, επαγγελματισμό και απαράμιλλη εξυπηρέτηση, είναι πάντα εκεί κοντά σας για να βοηθήσει στην επίλυση των προβλημάτων των αποχετευτικών σας δικτύων.

ΜΠΑΖΑ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΗΦΙΣΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑ
ΜΠΑΖΑ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΗΦΙΣΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑ

Είμαστε στην διάθεσή σας 24 ώρες το 24ωρο

Για:

 • αποφράξεις
 • άντληση υδάτων
 • καθαρισμό αποχέτευσης
 • συντήρηση αποχέτευσης
 • ξεβούλωμα φρεατίου
 • ξεβούλωμα λεκάνης
 • απόφραξη νεροχύτη
 • απόφραξη νιπτήρα μπάνιου
 • απόφραξη σιφωνιού δαπέδου.

Ξεβουλώνουμε αποχετεύσεις και σωληνώσεις χωρίς να το καταλάβετε.

Η Αποφραξεις Κηφισιά ιδρύθηκε τη δεκαετία του 1970 και έχει καθιερωθεί ως μια από τις κορυφαίες και πιο σεβαστές εταιρείες στον χώρο των αποφράξεων σε όλη την περιοχή των βορείων προαστίων της Αττικής. Χάρη στην εμπιστοσύνη σας και την σκληρή μας προσπάθεια, έχουμε καταφέρει να είμαστε σε θέση να προσφέρουμε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες αποφράξεων, καθαρισμού και συντήρησης με επαγγελματισμό και συνέπεια.

Εδώ και 40 περίπου χρόνια είμαστε δεσμευμένοι να σας παρέχουμε μόνο άριστες υπηρεσίες. Οι τεχνικοί μας είναι άριστα εκπαιδευμένοι αποκλειστικά από την εταιρία μας και σας φροντίζουν σαν να είστε μέλη της οικογένειάς τους. Δεν θα φύγουν από το χώρο σας αν δεν ολοκληρώσουν την εργασία που έχουν αναλάβει με απόλυτη επιτυχία. Όλα τα συνεργεία μας είναι εξοπλισμένα με μηχανήματα τελευταίας και προηγμένης τεχνολογίας που συνεχώς ανανεώνονται.

Είμαστε υπερήφανοι για τις ολοκληρωμένες υπηρεσίες που προσφέρουμε και τα υψηλά επίπεδα ικανοποίησης στους πελάτες μας. Το προσωπικό μας έχει εκπαιδευτεί με τα υψηλότερα πρότυπα εξειδίκευσης και ασφάλειας και είναι σε θέση να προσφέρει γρήγορες και αποτελεσματικές λύσεις σε ό,τι πρόβλημα και αν έχετε.

Καλέστε Αποφράξεις Κηφισιά που ειδικεύεται και είναι γνώστης σε τέτοιου είδους ζητήματα γιατί η μικρή ή καθόλου εμπειρία θα κάνει τα προβλήματα να εμφανίζονται ξανά και ξανά. Οι πιο συνήθεις αιτίες που οδηγούν στο φράξιμο αποχετεύσεων σας είναι η συσσώρευση από λίπη, τρίχες, ρίζες και φύλλα δέντρων, είδη υγιεινής περιποίησης και διάφορα άλλα αντικείμενα που μπορείτε να φανταστείτε.

Όλες οι εργασίες πραγματοποιούνται με ασφαλή τρόπο για εσάς και το περιβάλλον.

Μη διστάσετε να μας καλέσετε για να σας προτείνουμε και προγράμματα προληπτικής συντήρησης, έτσι ώστε να αποφύγετε μελλοντικά προβλήματα.

Μπορούμε να εξυπηρετήσουμε κάθε είδους κτίρια όπως:

 • εστιατόρια
 • νοσοκομεία
 • γραφεία
 • ξενοδοχεία
 • σούπερ μάρκετ
 • καταστήματα
 • εκπαιδευτικά ιδρύματα
 • κατοικίες
 • πολυκατοικίες, κ.α.

Οι άρτια εκπαιδευμένοι τεχνικοί μας σε συνδυασμό με την προηγμένη τεχνολογία που φέρουν τα μηχανήματα των οχημάτων μας οδηγούν στην αποτελεσματικότερη ολοκλήρωση κάθε εργασίας.

Αντιμετωπίζοντας τις υψηλές προσδοκίες όλων των πελατών μας, η Αποφράξεις Κηφισιά έχει γίνει πλέον γνωστή για την ικανότητά της να παρέχει ολοκληρωμένη, επαγγελματική, άμεση και άριστη εξυπηρέτηση.

Καλέστε Αποφραξεις Κηφισιά. 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, όλες τις Κυριακές και αργίες. Θα ανταποκριθούμε στο κάλεσμα σας, άμεσα γρήγορα και αποτελεσματικά.

ΡΙΖΑ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΚΑΙ ΕΣΠΑΣΕ ΤΟΝ ΣΩΛΗΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΗΦΙΣΙΑ
ΡΙΖΑ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΚΑΙ ΕΣΠΑΣΕ ΤΟΝ ΣΩΛΗΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΗΦΙΣΙΆ
Φτιάξε site στο WordPress.com
Ξεκινήστε
Αρέσει σε %d bloggers:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close